Side Area Logo
Welcome to unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium
Keep conected
icona_campanya

MARCA

Creem el “Branding” d’un producte o empresa, des del “Brandbook” fins el “Key visual”, és a dir, elaborem una guia amb tots els aspectes relacionats amb el disseny corporatiu. Aquesta guia conté els elements de la marca que s’utilitzaran tant internament com externa.

IMATGE QUALITAT

icona_ilustracio

INFOGRAFIA

La millor manera d’explicar un concepte és mitjançant una icona. Amb la infografia podrem explicar de manera ràpida, clara i visual tot el que vulguis, des de processos fins la teva gran història.

CLAREDAT CONCISIÓ

icona_comunicacio_online

COMUNICACIÓ GRÀFICA

Dissenyem, projectem i maquetem flyers, cartells, folletons, catàlegs, books, revistes, etc. Tota l’edició en paper que necesssites per donar-te a conèixer.

EXPOSICIÓ DIVULGACIÓ

icona_campanya

CAMPANYA PUBLICITÀRIA

Una campanya és el conjunt d’estratègies comercials que es duen a terme per a difondre i anunciar un producte o servei. A partir d’un brief donat pel client definim els objectius que es volen aconseguir, analitzem les diferents alternatives per a fer la promoció, seleccionem les alternatives a utilitzar i comprovem la seva eficàcia, el llançament de la campanya i finalment el control i avaluació dels resultats aconseguits.

MISSATGE REPERCUSSIÓ

icona_ilustracio

IL·LUSTRACIÓ

Amb la il·lustració podem ajudar o il·lustrar els textos, per representar-lo gràficament, exemplificar-lo o fer més atractiu el resultat. Oferim il·lustració tant per infants com per adults, per llibres, publicacions, i tota classe d’edicions. No deixeu de veure el que el David Allende pot fer.

COMPLEMENTACIÓ PERFECCIONAMENT

icona_comunicacio_online

COMUNICACIÓ ONLINE

Les publicacions electròniques o digitals són un mètode econòmic i ràpid per donar a conèixer el teu producte o empresa. Realitzem des de Newsletters, fins a catàlegs virtuals, reduint considerablement el cost d’impressió i de distribució, amb la possibilitat d’actualitzar en qualsevol moment la informació.

ESTALVI CELERITAT

icona_xarxes

XARXES SOCIALS

Les xarxes socials o Social Media han canviat la manera en què la gent accedeix a la informació. El nou model de comunicació online fa que les empreses hagin d’actualitzar les seves estratègies de màrqueting i comunicació. Com diu Jay Baer: “El contingut és el foc i el Social Media és la benzina”

COMUNICACIÓ EN TEMPS REAL

icona_3d

3D

Generem renders (imatges digitals) creats a partir d’un model o escenari 3D per donar una aparença realista. Aquest model 3D té diferents processos: texturització de materials, il·luminació, distribució, tècniques fotogràfiques, etc. Tot això crea uns efectes òptics que té com a resultat una imatge “fotorealista”, és a dir, que sembla una fotografia real.

MÀGIA TOT ÉS POSSIBLE

icona_web

WEB

Si el que necessites és arribar a tot el món, el lloc web és la manera més eficaç de fer-ho. Treballem amb sistemes CMS com WordPress, HTML i PHP. Però un web no és significatiu si no es fa un bon posicionament web (SEO), amb això aconseguim que el web es trobi més alt en les cerques per les que estan optimitzades.

OBERTURA A TOT EL MÓN

icona_retail

RETAIL, SENYALÈTICA, VINILISME

Projectem, dissenyem i imprimim sobre diferents tipus de materials i mides, tota la senyalètica de botigues, locals comercials, equipaments públics, estands, vehicles, exposicions, etc. També dissenyem, imprimim i instal·lem vinils, banderoles, lones, neons, leds, grans formats, tanques, plafons lluminosos, microperforats, displays, etc

ESTÈTICA FUNCIONALITAT

icona_packaging

PACKAGING

Realitzem el disseny d’envasos, etiquetes, contenidors, etc, per a millorar la imatge de una marca o producte i diferenciar-la de la resta de la competència. Seguim les directrius de les normes estàndards internacionals d’etiquetat i embalatge.

LINIAL DIFERENCIACIÓ

icona_rodatge

RODATGE I POSTPRODUCCIÓ DE VÍDEO

Creem continguts per a projectes audiovisuals tant comercials i corporatius com de ficció. Realitzem i executem produccions audiovisuals per a empreses i agències de comunicació, per a TV i xarxes socials. Dissenyem i fem la postproducció, Motion Graphics i sonorització.

SUPORT RAPIDESA

icona_impressio

IMPRESSIÓ DIGITAL I OFFSET

Realitzem arts finals, pre-impressió i impressió digital (si necessites una quantitat petita) i offset (si necessites més). Treballem amb papers estucats, verjurats, reciclats, etc.
Plastifiquem mate o brillant UVI. Muntatge d’impressions sobre melamimna, foam, PVC, fusta, etc.

PROFESSIONALITAT EFICÀCIA

icona_escenografia

ESCENOGRAFIA

Fem el disseny, impresió i construcció d’escenaris, aparadors, estands, etc. amb tots els seus elements visuals, com el decorat, la il·luminació, el so, el vestuari, etc. i que són necessaris per a ambientar i representar una escena.

CREACIÓ REPRESENTACIÓ

icona_fotografia

FOTOGRAFIA

La fotografia és l’eina publicitària per excel·lència. Fem fotografia professional de producte, escena, arquitectura i interiorisme, moda, retrat, gastronomia, bellesa, creativa i publicitat.

1 IMATGE = 1000 PARAULES BELLESA